CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 31, 2008

31 December 2008

Penutup ceritera 2008 ku...
31 dec 2008 adalah hari ulangtahun ibuku yang tersayang.Semoga mak berbahagia menyambut kedatangan awal tahun baru 2009 dan pertambahan usia.hehehhe.Malam ni ade jugak plan ngn kakak nk celebrate birthday mak kat Restoren Sate Haji Samuri tapi rasanya aku xdpat nak join diatas sebab-sebab yang tertentu..sedihla,xdpt makan sedap2...hahahha.Abang kata nanti insyaallah kita akan sambut hari lahir mak kat umah jer,beli kek n makan2 sikit..huhuhu.saje nk pujuk hatiku yang kecewa ni..lagipun teringin nak makan kek choc moist..org kata sedap..dan kita pun nampak macam sedappppppppp..
apapun semoga mak lebih tabah menghadapi ujian dariNya dan semoga dilanjutkan usia..sayang kat mak..mmmuahhhh..:P.

2 comments:

pEnNa said...

happy birthday mak fara..
;)
n,
happy new year fara!

::fara:: said...

TQ cik penna ku..:P