CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, December 21, 2008

~Happy Birthday Papa~~

Ahad lepas yakni semalam la 21.12.2008 adalah birthday my hubby..:)Mmg nak suprise kan utk dia.just belikan kek yang ready made tu xder tempah2 bagai pun..Mula-mula plan mcm nk ajak kua dinner tapi kene kansel lah.so beli kek ni awal2 lagi,farish dah ternampak so bila dia dah teringat asikla tunjuk peti ais katanya nak coklat..hehehhe.Kebetulan masa tu papa baru balik dr memancing dengan muka hitam legam berminyak tu trs cepat2 nyala lilin...masa letak kek kat atas meja farish dah dpt rasmi kan dlu dengan mencucuk kek tu..huhuhu...xsabar2 dah tu.bila masuk dgr mama terjerit mrh farish abg trs tnya
abg: kenapa bising-bising tu yang?
eden :tu ha,abang long dah cucuk kek tu la yang,spoil jer
ketawa besar nampak kek ngn lilin..huhuhuhu
nila kek untuk my hubby,peminat strawberry so harus kene ade tu..
Dedicated for my hubby:-
Selamat hari ulangtahun yang ke 27,semoga panjang umur dan diberkati selalu hendaknya.Semoga dengan bertambahnya usiamu ini,membawa sinar kebahagian untuk kita sekeluarga..ingatla bahawa ayang dan anak-anak akan terus berada disisimu sama ada dalam keadaan susah dan senang,dan akan terus menyokong mu,dan semoga kehidupan kita sekeluarga akan lebih senang,aman,damai dan bahgia menjelang tahun 2009.hehehe.
Ingatlah prinsip dan pegangan kita bersama untuk meneruskan kehidupan kita ;
"Bila Allah Cepat Makbulkan Doamu,Maka DIA Menyayangimu,Bila DIA Tidak Makbulkan Doamu,Maka DIA Merancang Sesuatu Yang Lebih Baik Untukmu..Oleh itu Sentiasalah Bersangka Baik Pada ALLAH Dalam Apa Jua Keadaan Pun...Kerana Kasih Sayang ALLAH itu Mendahului KemurkaanNya"

birthday boy tiup lilin..sweet 27 sayang.

suap anak-anak kasik berkat..

ayeeq pun suka kek tau..:p
nampak sangat muka terkejut abg masa tu.tahu tu abg rasa terharu dengan pemberian sederhana dari kami anak beranak.heheh.berjaya juga buat seperais urk abg..abg mcm segan-segan jugak sbb masa birthday bini dia...dia xder buat seperais mcm ni pun...huhuhu...
sekian,selesai....



5 comments:

azie(mama auni& erin) said...

hapy besday to hb fara...eh umur hb fara sama ngan hb kak azie..apapun mudah2 murah rezeki & di panjangkan umur amin.

:fara:: said...

maceh kak zie..ngeee

pEnNa said...

hapy besday la ye tuk incik somi fara!
;)
uihh..cedapnye nengok cake tuh!
hehehe

::fara:: said...

PEnnA>> maceh cik penna tiap2 tahun best tiop lilin tapi yg xbest usia dah makin bertambah..uhuksss

SiTi said...

ePpY bElAtED bESdAy Utk eN AbG tu.... YeR