CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 11, 2008

CiCak Man @ CiCak MeMen..


Cicak Man 2 tayangan dia bermula semalam lagi pada 11 december tu pun tahu masa tengok the making of cicak man 2.heheh.Kiter ngn abg mmg xminat pun cerita ni sejak dr cicak man 1 lagi.OKla layan tapi layan gitu-gitu jelah kan.
Nak tahu saper yang minat sangat dengan cerita ni ....hehehehhe..sape lagi kalau bukan anak teruna kami yang sulung tu Farish...aduhai,dalam seminggu ni saya rasa dah dekat 30 kali dia sebut-sebut cicak memen...nak suruh bukak cerita cicak man la,kadang-kadang sengaja dtg kat kita sambil pandang tepat kat muka sebut "mama,cicak memen"..kelakar lah.puas ajar sebut cicak man tapi dia tetap nk sebut cicak memen.sejak dah pandai bercakap ni,selalu sangat penat mama layan dia bercakap..tapi mmg happy dgr dia berkata-kata tersusun cantik jer.Smlm masa otw blik amik dia dr umah baby sitter tu,mulut dia xhenti henti menceritakan cicak memen dia siap dengan gaya lawan bagai..haih,dlu lagi memang xkasi dia sgt tgk cerita cerita ganas mcm tu tapi terpengaruh jugak dr anak SIL dan adik fara.tapi minat dia mmg tang situ kita pun xtahu nak cakap ape,sampai masa kat umah mil dia terjerit suh buka cd cicak man.Masa kami borak-borak tu ,saya ada ckp kat abg belilah vcd @ dvd baru untuk dia n belikan cd yang dia minat.Jap jap tu dia terus datang kat papa cakap "papa, li cd cicak memen" dia dah faham apa itu cd rupanya ..heheh.alahai,sayang tol ngn anak mama sorang ni petah sangat bercakap.nantilah mama suh papa belikan vcd untuk abg okey..:P
tengah fikir-fikir bila masa yang sesuai nak bawa abg long tengok wayang cerita cicak man2..ehhehe

6 comments:

pEnNa said...

nak nengok..nak nengok!
tp x tau la nak nengok gan sape..
huhu

::fara:: said...

penna >> tengok ngn cik chenta awaklah..xpun jom join farish jerlah.heheh

mazzura said...

cam cicak memey je..hahahah

::fara:: said...

zura>> cicak memey..sah sah kene panahan gosip hangat norman+abby+memey kan?kekeke

pEnNa said...

chenta jauh laaa..
:(
join farish aje la ekk mummy..
;)

::fara:: said...

PENNA>>ala auntie penna dah terlambat seharilah sebab farish dah pergi tgk pun..hikss