CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 9, 2008

Sakitkah??

hari ini saye selsema+batu+sakit tekak= sangat sangatla malas nk buat kerja dr tadi asik pikir mana port yang baek nk landing.
air mata air hidung semua dah meleleh-leleh ni.xtahan dah!saya kan sangat benci dengan penyakit selsema dan batuk.selsema xleh nk buat kerja asal tunduk jer meleleh,klau batuk pulak xindah bunyinya kong kong kong...nak-nak kalau malam tiba xleh lelap la mata ni.anak2 semua terjaga dan terganggu tidurnya..
cepatlah berakhir semua penderitaan ni.hari ni saya xleh nk baut OT,pukul 5 kene chow.lunch ni mau amik ubat batuk & selsema yang pengsan terus kalau makan.nasib abang ade jagakan anak-anak..yehaaaa....
dalam pada hati dan keadaan badan kacau kan,saya ade berita gembira kat seowon ni..bos melayu yang xleh diharapkan tu nk kene buang kerja..alahai,aman damai la seowon lps ni..kekekek.harus buat party bersama-sama kawan2 sekerja ku..
adios.........:p

2 comments:

Azie said...

huhuhu samala kita fara akak pun rasa xsihat nie...rasa mcm nak kuak lentang jer tapi keje kan nak ambik mc dah petang nie

fara said...

kak zie,sesekali jadi pekerja berkaliber xder masalah lah tu kan?ekekek