CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 15, 2008

Farish + cicak Memen

tengoklah tu,kusyuk sangat dengan idola dia.:p
3 Tiket wayang untuk kami bertiga

nila tempat farish check-up kat HTJ semalam.

Semalam,saya mmg AL sebab nak bawa Farish check-up kat HTJ.Abg xcuti tapi night shift la.Sampai kat HTJ mmg awal dr appointment so lepak-lepaklah depan Unit Pemulihan Cara Kerja tu.Semalam mmg check up biasa la,derang nk tengok perkembangan kulit farish lepas dibagi ubat sejenis gel untuk turunkan kulit asing tu,so far mmg nampak nipis dan baikla.Mmg bagus bende tu tapi agak mahal jugak.Tapi demi anak kan,semua yang bergelar ibu dan ayah akan sanggup.Kebetulan masa tu tayangan cicak man dah keluar dan mmg kami dah plan nak bawa farish tengok wayang kegemaran dia.Alhamdulilah dapat gak tunaikan hajat kami nk bawa dia.Mula-mula agak takut jugak kalau dia menjerit-jerit dalam panggung tu,farish ni angin ni xtentu sangat.kang tambah-tambah papa xder mood terukla kami ..heheh.tapi alhamdulilah semuanya ok sahaja,xbersuara sikit pun cuma tersenyum-senyum bila nampak cicak man memulakan aksi..heheh.Bosan jugak cerita tu,panas punggung nk tunggu 2jam dalam tu.tapi dek kerana anak ikotkan saja la..mmg membosankan la cerita tu..budak-budak sukela kan?





3 comments:

mazzura said...

yo la ekau..abih tu fara mano?haha..la..bosan ke? baru ingat nk g weekend nih..

eryn@mama tisya said...

farish tgk cicakman...bosan ke??tgk disebalik tabir mcm best je..tp bdk2 mmg sukala nk2 kalo tgk apek yg jd cicakman

::FARA:: said...

ZURA & ERYNN>>mmg bosan pun..laki den pun kata bosan gak..lama sgt nk tunggu cerita tu abes..mmg cerita budak2 betollah ..hehhehe