CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, December 21, 2008

My Best fren wedding~>> Ina & Ipin








hantaran dr pihak perempuan kpd lelaki

my mom with ina

pengantin perempuan yang ayu

me ,fareeq with pengantin


sekitar majlis


papa ngn ayeeq


nanny ngn ayeeq






Ahad tengahari g wedding my best fren kat Kampung Gachong Kuala Pilah ngn my family termasuk mak ngn my adik isma haiqal.Mmg best la g sana,lama gak lepak sana dapat jugak posing-posing.Akhirnya dapat jugak snap 2 keping gambar kami satu family..hehheh.sape lagi kalau bukan my mom ngn haiqal yang tolong ambilkan.seperti biasala farish akan tunjuk ragam sekepoknya kalau g majlis orang,mama sangat malu ok bila semua mata tertumpu kat kami so trs dapat tamparan kat montot dia,lepas tu barula duduk diam,fareeq jugak yang baik disekitar majlis tu walaupun xcukup tidurnya...Nak cerita pasal ina ni...Kawan sama belajar dulu tu,room mate termasuk best fren jugakla.bila dah hbs belajar kureng sikitlah hubungan tu tapi still keep in touch jugaklah.Ina selamat dinikahkan dirumahnya pada jam 5.30pm dengan ariffin.selamat jugak mereka disatukan setelah berbagai-bagai rintangan dan dugaan yang dihadapi.ade satu ketika tu sampai nak putus tunang jugakla.kesian yelah org kata tempoh pertunangan ni banyak dugaan & ujiannya kalau masa bertunang xleh nak tahan ujian lebih baik berpisah lah kan?heheh.Tema kat sana serba coklat...kira mama ngn fareeq ikot theme secara xsengaja jugakla..heheh..
apa pun selamat pengantin baru buat ina & ipin.semoga berbahgia hingga ke anak cucu & semoga tabah menghadapi ujian hidup berumahtangga dan cepat cepat lahirkan anak-anak yang comel yer.....












3 comments:

mazzura said...

selamat pengantin baru buat ina..fara, dah alang2 posing depan pelamin, kenapa tak sanding sekali lagi je? hehe

pEnNa said...

selamat pengantin baru buat ina..
;)
suke le nengok tema pengantin kaler nih!
hehehe
;)

::fara:: said...

ZURA>>> teringin dan nakkkk tapi malu lah...

Cik PENNA>> apa lagi curikla idea untuk majlis bersejarah cik penna nanti