CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 8, 2008

Sambutan Aidiladha

family SIL with farish.
me with MIL ngn anak2 SIL

me and my hubby :p


mama mok ngn heroes


my little babies

SEHARI SEBELUM AIDILADHA~anak-anak saya demam+selsema la. :(

Farish ngn fareeq dah mula dapat selsema sehari sebelum aidiladha menjelang,kesian betul anak-anak plan kami pun terbantut nk bawa derang mandi kat Wet World Air Panas Pedas.dah la musim hujan dengan selsema lagi mungkin boleh jd lagi teruk ,kesian xdpt bawa berendam pun ade,kesian kalau bawa jugak jadi makin teruk pun ade.alahai,kalau sesekali plan bila mama papa cuti kemain susah lagi,banyak jer halangan.So,ahad hanya menghabiskan masa dirumah saja dengan keadaan cuaca yang dr pagi hujan xhenti2 tu.Apapun kami tetap enjoy melayan kerenah anak-anak.




Petang-petang sikit xpayah nak plan-plan terus papa ajak g taman rekreasi rembau g bawa anak2 tengok ikan2 kat situ,bagi ikan makan-makan.Dulukan masa kami mula-mula bercinta kat sini jugak tempat selalu melepak petang-petang ,ramai org tau petang2 so kira ni mmg tempat beriadah,sape2 yang dating waktu tengahri buta tu alamat kene soundlah dengan pak guard majlis daerah..hehehe.Farish macam baru lepas dari kandang pun ader,habis ditawafnya satu taman tu.xterkejar dek mama,papa lah yang dok terkejar2 dr belakang .Bahaya kan tepi-tepi tasik tu xder pagar kang tergelincir kang susah jugak.kenapalah pihak kerajaan xambil berat ni tentang pagar,mungkin nak ade dulu kes anak org lemas baru nk ambil langkah berjaga-jaga :p.Adik mcm biasalah,dengan muka yang cool giler diam jer bila org bawa berjalan.mmg bagos betullah.Hopefully lepas ni apa yang kami plan akan berjalan dengan lancar tapi biasanya kalau bende yang xdirancang tulah yang menjadi.hehehe.






1 comments:

Azie said...

sedondon pki baju..kiut tau..selamat hari raya wat fara sekeluarga