CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 6, 2008

masuk kerja semula

Yipppieee....
ari ni first day masuk kerja setelah seminggu bercuti raya bersama sanak sudara.tapikan rasanya belum abes lagi tawaf rumah sanak saudara & sahabat handai.dah abes puasa dah,lps ni kene puasa 6 pulak,insyaallah esok lusa mula la.heheh.
Masuk jer kerja pagi ni briefing pagi2 dah kene bambu kat boss ,ape la punya org dah la kebanyakan pekerja baru mula kerja ari ni,dia saje nk buat org hilang mood pagi2 macam ni.alahai masuk telinga kiri kua telinga kanan sudahla kan.Harap2 xder yang ambil hati dengan luahan & melepaskan perasaan geram dia yang xdpt cuti panjang macam kami ni.ekekekek.
Hari ni mcm2 rasa ade kat hati,malas nk bangun pagi tapi bersemangat sikit la nk masuk kerja jmpe internet n kawan2,berat hati jugak nk hantar n lepaskan anak2 ketangan pengasuh masing2 yelah seminggu berkepit ngn mama & papa surela manja sakan Farish & Fareeq nak-nak Farish yg sarat tanggung demam nk tumbuh gigi geraham.Apela,tumbuh salah time lak.tumbuhla lepas raya ke,sebelum raya ke ni hari raya lak baru tumbuh.haishhh..potong line je nak jalan sakan.Kesian jugak,dah seminggu xmakan ape2 susu pun tanak baru semalam la start nk menyusu,galak jugak sbb xmakan ape2 kan?Sian dia,selalu sangat sakit2 farish tu,tiap2 bulan mesti ade je yang xkena.Kurus dah anak mama,perut muncit pun dah kempis dah.Tahun lepas pun hari raya jugak demamnya..Fareeq lak,biasala mat jambu sorang tu tido buaian kan,sakan la melalak nak berbuai,manala nk dpt buai rumah org nak oii,kalau ade pun msg2 buat donno je dengar fareeq melalak nk tdo buai,apelah punya sedara mcm tu,org yang bukan sedara pun bersimpati ,,mmg patut pun xdpt duit raya anak2 dia sbb bikin hati mama & papa panas.huhuhu.

ni sikit2 jer pasal hari raya,banyak story tapi update len kali jelah..
kepada semua bloggers....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..

2 comments:

mazzura said...

zura start keje ari ni..smlm still cuti lagi..

fara said...

patotla senyap je smlm kan?

mood raya ada lagi kan?bila nk dtg rumah fara?

fara mcm teringin je nk dtg rmh jula,xder bt open house ker?ekekek