CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, October 11, 2008

Raya----> Open House..

Ops..kalau sebut raya xlari dengan open house kan?Tapikan bukan ler aku yang mengadakan open house tapi nk list outkan rumah-rumah yang dah menjemput kami sekeluarga untuk datang ke open house.hihihi.Siap list out bagai,bukan aper takot lupela..Lagi kang penat org masak banyak-banyak tapi xder tukang makan.Kesian kan,elakkan pembaziran.hehhehe

Dahla sejak raya cuti seminggu berat ku naik 1kg..aduhaii....nk kawal2 makan tapi terpesona jugak ngn juadah juadah dihari raya.Suar baju semua ok muat lagi cuma perot dah tambah boroi & muncit.Banyak betol spyre type kat perut aku ni.Diet...diet...diet...bila tah nak mula.yang pasti monday depan start puasa 6 & sekaligus puasa ganti..Insyaallah terlaksa la hendaknya.

antara rumah-rumah yang tersenarai :-
1. kawan asben,zami - petang semalam.dah selamat sental mee kari.
2. baby sitter Fareeq - 12hb malam -boleh terlupa lak nak dtg.huhuhu
3. umah kak ju alor gajah-makan mee kari gak
3. company open hari raya - 12hb malam -xdtg bz beraya
4. kawan asben - 18hb malam (ni menu sate & ayam percik..yummmy)
5. kawan asben - 19hb malam

berturut2 tu 3 malam.haishhh,,bape kg naik lps ni xtahula kan?ramai kawan abang yang ajak lagipun kawan-kawanku kat office ni ramai yang bangsa india dr melayu dah tu yang melayu semua bujang2 lagi....xder pun nk buat open house bagai...

ok,takat ni je updated untuk hari ni..

3 comments:

~Eila @ Along~ said...

huhu..eila pun raya seminggu naik sekilo..ni tgh gagah deit balik..sebab baik dah trn balik...minggu depan nak start pose la..lehla menten balik...tp..dlm bulan ni..mmg takkan lari dr makan..dan makan ajok kan fara..

fara said...

hahah..tula pasal kan eila.mmg xkan lari dr makan & makan..

by the way,ari ni fara dah mula puasa 6..alhamdulilah..

mazzura said...

zura mkn banyak2 tak naik..nape yek? tp muka nmpk sikit da..heheheh