CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 7, 2008

Raya Day 1










THEME : MAROON



Frust gambar 1 family xder cos xder saper yang boleh diharap snapkan gambar raya.mesti cm

tu jer.Tahun lepas pun cm tu.Tgl kami ngn Mil je kat rumah,mi xpandai nk jd camera women

ni.eheheh.trs kua g pekan rembau jap amik gambar studio..puas hati..kekekke

Raya day 1 di rumah MIL.no 25 rumah rakyat chembong.Tahun ni malam raya sampai first

raya malam kat sana,lps tu baru balik rumah mak .Xlekat langsung kat rumah sendiri.Plan next

year xmo tido rumah saper2 kecuali rumah sendiri.Lagipun rumah mil ngn mak dekat dekat

jer,dalam 10 min cm tu dah sampai.lepas tunggu abg solat raya ngn mil barula bekpest sama2

dan pergi ke pusara arwah abah dan seterusnya ke rumah jiran tetangga & sanak saudara.

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

fara..takpe..leh p kedai pakai baju raya amik gambar satu family..hehe..tema merah ehh..wow! my fav..ok

fara said...

tula pasal eila,ssh la kalau family xramai ni kan?

seb bek buah fikiran eila tu fara dah gunakan.xsabar nk tunggu hasil gambar dr studio tu..ehehe

mazzura said...

zura taun ni ijau..wahh..siap g studio tu...

fara said...

ALA,ZURA nk wat kenang kenagan n nk frame kan jer.setahun sekali kan?

ssh nk mek gmbr satu family ni.so ade peluang org offer trs ngap jela..hihi

:: AYU AYUMiE :: said...

sama la ngan mak nyah! takder pon gmbr satu family yg 'elok & sedap' mata memandang.. family papa dania tak sporting cam family ai (heh! jahat haku nie kan?)...

nnti mak yg beriya ajak karang, mau aku kene cop menantu hantu...bukan aper nyah, dorang tu bukan tau psl blog! hahahah mengutuk lagi, hampunnn uolss hahahah!

fara said...

hahhahah....amboi,baru mintak hampun minx mahap dh mula mengutuk2 yer..

tapi mmg sama pun ngn belah laki i ,buta it n blog..hahahha