CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 8, 2008

Rayer lagik!!

Raya ke3 kami ke rumah saudara di Palong 7,sempadan Pahang nun ha.
Penat giler duduk dlam kereta dengan ragam anak-anak,Farish demam,batuk+selsema.Fareeq lak dpt jangkitan selsema dr abg long dia.Sian anak-anak mama.Walau mcm tu,fareeq walau susah nk tidokan,nak bawa berjalan tapi dia mudah dijaga,baik sekali.Good boy dah anak mama ni kan?Farish memang menangis2 dalam kereta.Ganggu konsentrasi papa nya nak drive.
NI MASA DAH SAMPAI anak-anak sepupu abg semuanya perempuan..
kakaknya yang tengah2 ni yang sebok suh amik gambr dia.hehhe
fareeq bawa diri...
abg yang kepenatan..sampai lolap2 mata..hihi

NI MASA ON THE WAY KE SANA.....
rajin tol Farish baca buku dalam kereta
muka moncong budak demam
tgk tu,beria2 dia membaca
fareeq busyuk
enterframe muka mama lak.hiks.













4 comments:

~Eila @ Along~ said...

fareeq bucuk2..hehe

mazzura said...

farish demam ke? sama la ngan aunty ni ha...xsedap badan je rasa..

fara said...

anty,ngandung kot?heheh

fara said...

bucuk2 jer?angpow raya xda ka?hahha