CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, September 22, 2008

Sampul Rayer


Hi salam sumer.Nak update blog tapi xtahu nk cite sal aper.Kebetulan tadi kepoh-kepoh kat office agih-agihkan sampul Raya.Ade ke patot dia bagi satu jer.Alasannya CIMB bagi 10peket jer,kedekot tollah.Tengah giat mengumpul sampul raya dari mula-mula berpuasa lagi tapi apakan daya hanya 4 peket sahaja yang dapat dikumpul.Kakak yang kerja kat RHB bank pun dapat sikit jer sorang 3peket limited edition katanya.Dapat yang avon tu daripada member office sbb ade beli barang dari dia.DHL tu orang kuat DHL yang selalu dtang kat office ni.Duit raya belum tukar lagi,tadi lunch g bank sekejap tengok-tengok punyala ramai org beratur sampai ke luar bank tu.Adoiiiyaiii,len kali jela pergi tukar duit.Maleh nk tunggu lama2 lah..

4 comments:

~Eila @ Along~ said...

erm..eila pun lum tukar duit raya..wah..byk sampul..kalo penuh duit kan best..hehe

fara said...

eila,kalau penuh duit fara pun berat je hati nak bagi org..ekekek.

watie said...

Selamat Hari Raya!
Semoga Mubarak kali ini memberi 1001 kebahagian.
~Iswatie's family~

viruspadu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

peace! :p