CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 8, 2008

Raya Day 2





THEME : coklat+oren
Amat susah nak capture walaupun sekali gambar me n abg,xtahulah mungkin sbb ade anak2 kot.hiks..alasan xmasuk dek akal tu.Gambar mmg xbanyak,xmcm kawan2 yang lain banyak bergambar dengan adik beradik,emak & mil masing2 tapi xbagi fara.Xtahula belah abg mmg semuanya xmesra kamera.Belah fara je yang mesra kamera & giat bergambar dipagi raya.kalau raya pertama dirumah mak memang meriah dengan flash2 kamera jer.Tahun ni ikot ckp suami tersyg nak beraya dirumah mil,baru la ni nak ikot sistem giliran la konon but for next year xder sistem giliran2 ni der.opsss,baru perasan gambar abg dengan anak-anak xder sbb dia lari dr theme kami bertiga.ekekke
Raya ke2 rancangnya nk blk kerumah mak,tapi xjadi sbb ade masalah yang timbul masa malam raya tu.Mmg sedih sgt-sgt tahun ni raya kami.Kiranya xseperti yang diidam-idamkan & dirancangkan lah.Rasa geram+marah+benci semuanya ade.Sebab dia semua jadik gini.Kami yang menjadi mangsanya.Kecil hati sgt-sgt ngn kedua-dua mak kami.Rumah sana xkena,rumah sini pun xkena tu sebabnya kami rancang tahun hadapan & tahun2 seterusnya akan beraya dirumah kami sendiri jer & kemudian barulah pergi menzirahi ke rumah mak-mak kami.
Kesimpulannya raya tahun 2008 ni xbest!!akan kupastikan raya tahun hadapan yang lebih menarik,seronok & meriah dr tahun ni.huhuhuhuhu.

2 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

selamat hari raya besan!
so sweet tgk budak 2 badik tu berpeluk bagai... biler la agaknya turn dania pulak peluk anak bujang u tu...ihiks! gatal aku nie kan?

fara said...

hahhaha..kecik2 lum akil baligh xper lagi ayumie kalau nak pelok2 ni..

lainla kalau dah akil baligh dosa besar tuuu