CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, September 15, 2008

Hujung Minggu

Sayang budak notty Fareeq..Muuuahhh


papa ngan anak-anak
Fareeq ngn onyang belah papa

Interframe muka mama,anak2 punyer muka
nampak sebelah jer.ekekek.Sama tak muka kami?
Cerita sal hujung minggu kali ni kat rumah mil,sbb mik ajak buka sana ramai..Farish punyala hapi kalau kat sana,al maklumla ramai yang melayan dia,nak-nak ade sedara nya boleh wat geng,Kalau kat rumah Fareeqlah yang jadi mangsa kerakusan n keganasan dia.sah la anak aku tu taiko sket..hehhehe.Selalu sangat dpat gelaran taiko ngn imej rambut tegak2 korean sytle dia tu.Tunggu raya nanti baru gunting,tgh dok pikir2 nk buat style rambut aper sbb rambut dia ni special sket.Farish skrg banyak ragam,malam2 mengada2 suke nangis n jerit kekuat.Mama ngn papa sgt tension ok,time dia jerit2 tu baru je fareeq lena tido.Smlm buka,Mil buat tempoyak ngn pucuk ubi racik,mil yg buat bukan menantu ni yg buat.sedappppppp,hingga menjilat jari.Ape balik umah asik kua masuk bilik air je sbb makan giler xingat dunia.Pelahap sungguh mama ni kan?Yelah,mmg favourite tau gulai tempoyak masak ngn pucuk ibu racik.Memang pior org kg rombau ni.Nak-nak fareeq sungguh baik smlm duduk diam je masa mama menjamu selera kalau tak tu dah start dah konsert Akedemi Fantasianya minx dokong.Selalu kalau balik umah mil fara akan buat pape n bawa kerumah mil tapi smlm hanya beli2 kuih muih sikit jer sbb malas nk masak.Selalu kalau siap bawak,juadah berlambak2 sgt sampaikan ade tu kdg2 langsung xbersentuh tapi bila smlm beli sesikit tgk xder plak org yang membeli juadah2 ..So,makan ajelah apa yang ada.
Masa tu jugak teringat mak kat kg,dlu masa kami adik beradik belum kahwin seronok betul duduk buka puasa ramai-ramai,tapi bila semua dah kahwin n msg2 duduk berjauhan dengan mak,tinggal la mak ngn adik lelaki yang kecik tu.Ingat nk buka kat kg la esok ngn mak.Rindu la.xsabar nk tunggu semua balik raya ni dan berkumpul ramai-ramai mcm deduloo.











2 comments:

mazzura said...

wahh..rajinnya update 3 sekaligus..fara, kan da ok blog ni..da xke bwh kan..

:: AYU AYUMiE :: said...

kiter anak-anak tak sabar nk balik kg... mak ayah kiter lagi la tak sabar tunggu kepulangan kita & cucu-cucunya kan nyah?

mak nk keje pon dah takder mood dah...ingat nk balik kg ajer... tp tahun ni mak raya kat keratong...huhuuhuhuhuuh! sgt tidak syiok!