CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, September 18, 2008

Happy 5 Months Fareeq





Today 18 Sept 2008,my little lil baby Fareeq Hazami dah 5 bulan.Alhamdulilah anak mama sudah agak besar kini xsabar mama nk tnggu anak mama pandai duduk,berdiri ,tumbuh gigi & berjalan.Walaupun selalu kene buli n kene jd mangsa belasahan abg long,Fareeq alhamdulilah membesar dengan sihat.Mama amat teruja melihat perkembangan Fareeq ni.
PERKEMBANGAN FAREEQ
-mama baru perasan 3hari lepas Fareeq dah kenal org,bila mak amik Fareeq nangis.
-pantang diagah kuat betul dia ketawa
-dah makan nestum step 1 masa 3bulan ++
-hanya akan diam kalau ade suasana yang riuh rendah,kalau sunyi2 ni dia sure nangis
-nak berteman,xsuke duduk sensorang,
-sangat suka mandi,menendang2 air dlam tub..mama ngeri takot terlepas.
-kuat merajuk.
-tangan dah mula kepak-kepak bila kita hulur tangan untuk amik dia
-taip2 hari bangunkan mama utuk bersahur..ekekek
-xsuka baring ,lebih suka duduk dr baring
tu jer yang mama ingat tentang perkembangan Fareeq,kalau teringat lagi mama update lagik ok.
semoga anak-anak mama,Farish & Fareeq membesar dibawah lindunganNya,dan menjadi anak yang taat kepada ibu bapa & jadik anak yang soleh.Insyaallah..:)

6 comments:

mazzura said...

dah besar dah dia. makin cumel la.
fara, nk wat nuffnang ye..k..ym la.

fara said...

sudah besar dan sudah pandai minx adikla..hahahhaha

:: AYU AYUMiE :: said...

rajin fara buat perkembangan anak-anak nie... ayumie lom penah buat...hahahahaha!

makin besar makin comei menantu mama nie...heheh!

fara said...

ayumie,kadang-kadang kiter xder kerja so kiter kenela cr kerja.hahah

~Eila @ Along~ said...

fara..cute giler..gerammnye..kalo la eila peknen..nak letak pic anakmu..biar ensem gini..hehe

fara said...

meh fara hembus biar eila peknen cepat2,ok jer kalau nk pergunakan gambar fareeq ila,nanti baby eila lahir ade twin la..heheh