CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 19, 2009

~Semanis Kurma~

Hari tu ade baca blog sape tah,cite pasal ni Semanis Kurma kat tv9.mcm best plak.xingat pun cerita ni khamis malam jumaat tapi smlm sbb tinggal bertiga je ngan anak2 kat umah mak,asben keje balik lewat so nak layan tengok keliwon mcm takut pulak.Udahla Farish asik berkepit je kat celah tiak ni,"ma,antuuu" katanya.meremang jugak bula roma,yelah budak2 kan boleh nampak.heheh.So xjadi layan keliwon.Pilih nyer pilih channel tgk ade lak cite ni..

Pertama kali layan,best la.Banyak pengetahuan yg kita dpt dr setiap apa yang dikupaskan.Sedih pun ade,kesian pun ade, ngn pemanggil-pemanggil tu menceritakan kisah masing-masing.huhuhu.Pengacaranya pun best kan,nampak pasangan yang amat romantis plak.heheh.So,mmg saya rekemen kan pd u olls la tgk cerita ni setiap khamis pukul 10pm.Topik minggu depan tajuknya "Cina Buta" mesti lagi best dan menarik ni.haruslah dudk depan tv nanti ni.huhuhu

9 comments:

aS_c0mei said...

heheheh..kak as ada buat entry semanis kurma last week.mlm td pon akak tgk.sian plak yg pemanggil 2 org pompuan tu.laki diorg gila talak.hehe.tp nya dua2 serba salah nak rujuk semula ke tak sbb family in law masuk campur.sian kan....

sila la tgk sokmo ye.mmg best!!

~fara~ said...

owh,haaa kak asn nyer entry la mimi baca agknya tu.heheh.yer,mmg best la kak,mmg xrugi masa sejam dok adap cite tuh.xsabar lak nk tunggu next week topik lg hangat.

cIk pEnNa said...

besh gak la..sy sll gak nonton nye!

~fara~ said...

cik penna >>yer,bnde yang baik xsalah kita share kan?huhu

SyaNa said...

hi fara..tq add aku ye..
pernah gak dgr psl semanis kurma..
tp tak kesempatan nk tgk..

~fara~ said...

syana>>welkom...sesekali cubalah tengok sure tetiap minggu nak layan..:D

*Azie* said...

blog akak kot ahaks....syokkan..tapi akak lama dah tinggal...huhuhu sbb tv berebut ngan cik abg & nonie

fara said...

wahh,ramai rupanya peminat cerita semanis kurma eh.huhuhu

:: AYU AYUMiE :: said...

nyah...sorry lama tak jenguk blog u... mak bizi nyah...ni mak nak mula mengganas semula... hahahaha

takpenah tgk...ermmm, kita tak berapa minat la ustazah nie... cara percakapan dia mcm over sket... slang yang agak menyampah utk kudengar... hahahahaaa!

perasan tak, ustazah-ustazah sekarang bermake-up & bergaya mcm ekin mawi dah... nmpk ketara sgt datuk mashitah...huhuhuu! dunia duniaaaaa