CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 15, 2009

~Pertunangan My Fren~

kedatangan kami yang menyerikan majlis..hehehe

Hi,salam buat semua.Hujung minggu semalam la kan ade jemputan untuk 2 wedding, satu tu jemputan majlis abg nya kahwin plus my fren ni,azaliza bertunang.kire buat sekali la kan.satu lagi sedara saya yang kahwin,buat majlis sambut menantu.Majlis pertunangan aza start pukul 11am tapi bila kami sampai dekat pukul 11 majlis pertunangannya dah habis pun.huhu.apa pun selamat bertunang saya ucapkan kepada azaliza dan pasangannya.heheh.Semoga hajat kalian sampai hingga ke jinjang pelamin pada tahun hadapan.Insyaallah :D.Aza ni kawan lama saya,semenjak zaman sekolah rendah lagi kami kenal.Skrg zaman dah berubah masing-masing bawa haluan sendiri kan?Dia baru tamat belajar sebab tu lambat nak mengakhiri zaman bujang.hihi.2 wedding yang saya hadiri ni kan guna catering,ya allah senang ya amat tengok kan, cuma siapkan duit jelah kan?Xderlah parents mereka terkejar2 nk layan tetamu dan sediakan apa2 juadah makanan yang patut.kira xberlengas la kan?Majlis berlangsung pun nampak teratur jer.Siap cakap ngn cik abg,kalau anak2 bujang kita nak kahwin nanti. buat catering je senang cuci tangan..huhuhu.dah berangan nampaknya saya nk bermenantu.hikhik.























Majlis lagi satu tu temanya hijau, mcm tema saya kahwin dlu.huhu.Tapi gambarnya xder sebab busy melayan anak2 la.huhu.Dapat snap gambar ni saja,yang abg nya pulak puas tunggu xsampai-sampai.sebab nk rush g majlis lagi satu tu kami xder pun tunggu pengantin.Amat memenatkan bawa anak2 g 2 kenduri kahwin dalam satu hari..huhu


2 comments:

~Eila @ Along~ said...

HI FARA..AMBOI...LAWA SUNGGUH KAWAN FARA NI..HEHE..
APE YM? LEH KITE SEMBANG2..
ADD EILA YE.. eila_zahari@yahoo.com

mazzura said...

tunang? cam majlis kawin je..meriah!