CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 13, 2009

~Farish Birthday Cake~

Nilah cake untuk anak bujangku,Farish.G semban tu terus singgah kedai kek imbi kat jalan Rasah, beli yang ready made je senang.Tapi tulah mesti rasanya kurang memuaskan .huhu,xperla janji anak mama dapat tiup lilin kan sayang..Sekali lagi,Happy second birthday buat abg long.. :D
pas cari cake,cari donut big apple plak.ni pebret asben .asal h jusco je mesti nk beli donut big apple.huhu.ala,ok jer kan saya pun suka gak layan donut ni.hihi.banyak perisa yang baru lak sekarang,ke dah lama ade cuma saya je yang xperasaan xtahula kan.Balik dr somban ni cadangnya nk balik umah mak, nk potong kek farish kat sana so meriah sikit .ok,ni gambar-gambar yang ade masa kat rumah mak layankan aje lah yer..Mmg nampak betul muka abg long malu-malu kontrol bila org nyanyi lagu allah selamatkan kamu untuk dia.hehehhe..alhamdulilah dah 2 tahun kan,dah pandai pulak tiup lilin.huhuhu.mmg teruja betul dia bila kita panggil dia suh potong cake n tiup lilin..






yay,happy birthday sayang mama..:D.ok-ok dah nyala balik api tu dan bagi can utk abg cik nak tiup lilin n potong kek pulak yer.huhu.adatla tu saling jeles menjeles kan?huhu.


2 comments:

SiTi said...

HePpy bEsDaY yG kEDuA UtK bAnG loNG...DArI AuNtIe SiTI yEr...jGn nAkAl2 TaU

~fara~ said...

tq auntie siti..:D

**lama xdgr cerita yer siti?