CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 1, 2009

~Fren wedding~

pasangan pengantin yang secocok...halim & aida..semoga berbahgia selamanya.
me with pengantin perempuan..:p








fareeq yang sungguh mengadess...:)
hi,salam buat semua.ni nak story pasal wedding abg kepada baby sitter fareeq pada 01 march 2009.ade 2 undangan majlis perkahwinan tapi yang satu lagi tu saya telah wakilkan pada mak untuk pergi,xlarat nk g 2 wedding dalam satu hari.amat memenatkan dengan kerenah anak2 bujangku.Pada mulanya saya xtahu la yang pengantin lelaki ni akan berkahwin dengan my old fren ni,aida ..masa dah sampai tu tengok n tenung muka macam kenal.last2 beranikan diri jugak tegor pengantin perempuannya..lor..mmg betulpun kawan lama saya.punyala terperanjat kan?heheh.so mulalah cerita perbualan antara kami..Si aida ni skrg dah bergelar ustazah u...huhu.dulu sikit punya mengedik-gedik dengan saya..hahaha.bukan la gedik ape pun kan?:p.layankan saja pic yang xberapa banyak ni..fareeq punyala mengades masa tu padahal hari2 duk ngn family tu jer..ngn semuaorg dia tanak..nak mama jer..huhu..apepun masa suka la sbb tu tandanya fareeq sayang mama kan?kuikuikui





4 comments:

mazzura said...

sapa yg baju oren tu?sweetnye..
fara, anak2 fara semua dah besar..cepat je kan..

eryn@mama tisya said...

naper fareeq nangis dk ats pelamin tu..mama marah ye...ehhehe

~fara~ said...

ERYN>> fareeq nk ngn mama jer,mama nk amik gambar dia pun dia nak dukung kat mama..tula budak mengadess..:p

~fara~ said...

mazzura>>yang berbaju oren tu member office gak..dia je ke sweet?huhuhu