CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 24, 2008

No More Pacifer...

Masuk hari ni adalah hari yang ke4 tidur farish TANPA pacifer nya..berjaya juga misi mama(bukan misi papa,cos papa xsanggup nak hadap kerenah farish tnpa punting),kalau xdisebabkan punting favouritenya hilang ari tu,nampaknya sampai la ke hari ini dia terus nyunyut punting kopek tu,amatlah geram bila 24jam dengan punting je kat umah MIL.Before that,dah pesan kat MIL kalau xtidur xpayah sumbat,kalau hilang fara xkan beli yang baru yer tapi dia nak jugak sumbat.bagus juga hilang tu kan?ekeke.Bila dah hilang fara bagi kat mil punting yang ni.Sbb ni jer yang ade dalam simpanan kitaorng.


dia xmo yang mcm ni sbb kepet semacam jer,terus humban jejauh.hahahhaha

Fareeq xhisap punting,tapi ade jugak spare.Kadang-kadang Xtahan nk dengar farish merengek bagi jugak,nak nak time nak tidurkan fareeq mulut dia membebel je bising..Comel je dengar suara dia yang lembut tu.hihi.Macam malam tadi,Farish mcm xtentu arah,menangis,merenagek,menjerit-jerit tak senang duduk,biasanya dia akan minx punting tapi malam tadi dia terlupa kan punting dia kot!Sampai kene babap montot dia ngn mama sbb bising2 sampai adik bangun,kang adik klu dah bangun mmg la sakan mama ngn papa kene layan kerenah dia.Papa dah kalah dengan farish malam tadi sampaikan suruh je mama bagi punting,tapi rasa mcm sia-sia pulak dah 3hari boleh tahan malam tadi pulak xleh nak tahan telinga.Tapi sejak xhisap punting ni Farish selalu nak susu jer,tiap kalau terjaga dia akan minx nenen sbgai ganti punting kopeknya..Farish,dah jadik big boy skrg,so xleh hisap punting lagi.Malu dengan Fareeq nanti..Fareeq Macho xhisap punting..huhuhu

3 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

iskkk...ayumie pon samer la cam fara..nyampah tul tgk si dania ngan puting dia tu.. tp dania ngan complete package...iaitu BEAR busuk dia...both things tu mesti ada together2... dia sebut tu siap ada irama:

"TING TINGGG...BEAR BEARRR"

waaaaaa...camner nk pisahkan nie...esok dah 2 tahun umur dia...huhuhu!

fara said...

hahahah,ingatkan muka ayu ayu dania tu xhisap punting..tula kan,menyampah tgk mlt manjang bersumbat jer.

Farish tu slow2 pisahkan,mulakan dr belah siang langsung xder,lps tu start malam pulak..tapi kene kuat iman tahan telinga la yer nyah..ekkeke

:: AYU AYUMiE :: said...

nanti mak usahakan nyahhh... semoga berjayaaaa...ni kira misi mak laaa...hihihihihi!