CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 3, 2008

Mixed Story




Secara kebetulan masa kakak fara balik jenguk mak ari tu,sempat jugakla dia belikan beberapa helai baju untuk anak-anak fara.nila hasil rembatan dia kat TESCO..ape pun lap u la kakak,mama farish n fareeq suke bangat..leh wat stock raya ni.pemberian ni sempena hari lahir farish & hadiah kelahiran fareeq ari tu.lama sangat xjmpe kakak,last jmpe dia masa farish warded kat HKL dulu lepas tu dah xder jmpe2 lagik sampailah semalam.semalam pun dpt chit chat sekejap sgt cos tergesa-gesa nak balik KL balik.Rindu pon lom hilang lagik dah terpaksa berpisah..kalau nk tahu fara ngn kakak mmg ngam sangat,ape saje cerita semuanya dikongsi bersama,memang tiada rahsia antara kami.hubungan kami dah macam kawan baik..Sampaikan mak kata kami mcm kembar.Rindu la kat kakak ku itew..
My SiL pulak baru bersalin 2 august ari tu,dpt baby boy nama dia Muhammad Amer Syafiq..Lama mereka tunggu untuk kelahiran 2nd baby tu,5 tahun penantian setelah 4x gugur..sian,so fara mmg tumpang hepi giler2 ngn kelahiran baby syafiq tu.Nampaknya meriah gilerla umah MIL tahun ni ngn 4 hero-hero..hihihi.xsabar nk raye la..Sebut pasal raya lak,next month dah mula puasa la,lagi 14 hari puasa ganti fara masih ade.baru 1 hari dpt diganti...mana taknya,sejak amik injection for family planning ni kan,fara asek datang period jer.kawan2 fara yg guna injection xder pulak period sampai bila2 ,tapi fara manjang period pulak..baru puasa sampai kol 10 tengok2 dah bendera merah la...adussss,klu cm nila gayanya bulan ramadhan nanti sure banyak ponteng ni..ishhhh,,,xmola cm tuLa ni pulak kenen saman kat JPJ sampai xleh nk renew lesen n roadtax..nak x nak kene settle jugak,almaklumlah dah nak raya ni kan banyak operasi polis...adussss,mcm2 masalah daaaa...Ari ni tension sgt

2 comments:

PuteriSatu said...

seronokla stok baju raya dah ada kan...Aqilah..selai pun tak beli lagi...

fara said...

xper kak,pelan2 kayoh yer..
ni sumbangan org jer..nk harap kita beli lambat lagik.