CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 7, 2008

Kebosanan yang melanda.

Hari ni hari yang paling bosan untuk aku,nk buat kerja malas malah nk berjalan pun rasa malas.Sungguh kritikal kemalasan aku untuk hari ni.Hari ni hari kedua aku ganti puasa,tinggal lagi 13 hari lagi.Harap2 sempatla berganti sebelum kedatangan ramadhan ni.

Hari tu,cari-cari laman web untuk cuci gambar secara online.Akhirnya jumpa jugak,ni web dia www.cucigambar.com Tadi baru sampai gambar yg siap dicuci,kat rembau ni xder cuci gambar untuk dr digital kamera,jadi klau nak cuci kene pulak g seremban yang jauh berbatu-batu tu,minyak dah la mahal.Jadinya aku amik alternatif ni jer,semuanya hanya dihujung jari..heheheh.Gambar tu,gambar fareeq masa new born,nk simpan buat kenangan dan nak frame kan kat rumah.ish,xsabar nk buat balik ni..

Ni purse aku baru beli jugak dr Syana PCM,baru sampai jugak.sangat cantik,aku dah ade purse raya ..huhuhu..Suke sangat.Ni je yang termampu aku beli untuk puaskan hati sendiri,kalau nk beli yang ratos-ratos tu aku xmampu lagi..

2 comments:

eryn@mama tisya said...

re:aritu time gathering ada gk dr nilai tau

mmg camtik wallet anna sui tu
kita pn ada order dr syana last week
tp syana ckp tkde stok..

fara said...

dr nilai ok lagi eryn,ni fara dari rembaula,jauhnya berbatu2 lps tu fara ni xtahu pulak jalan kl tu.kang sesat nayer jer..