CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 29, 2009

~StREss~

saya sangat stress skrg ni.mood nk kerja pun tak der.hari tu anak-anak saya sakit demam bagai,xhabis lagi kisah jaga anak-anak yang sakit datang pulak satu masalah dlm kerja.secara tiba2 saya diarahkan tukar department.Pulak tu kene berpindah ke department yang saya xminat dan suka.Bertekak-tekak dengan bos bangsat tu ha...sakit betul hati ni...Rasa dunia ni mcm gelap bila tahu kita tidak dihargai lagi bekerja.Keputusan melulu yang saya buat adalah,saya nak jg full time house wife tapi bila fkir-fikir balik rasanya mcm xbest la kan kalau xder pegang duit sendiri.kalau nk harap duit suami je sian pulak kan :(


saya dalm keadaan tertekan,nak ber blogging pun xder mood.ni pun saya gagahkan jugak menaip luahan hai saya...ya allah begitu hebat ujian yang perlu kami tanggung ini..disaat-saat saya sedang sedih,masalh dtg lagik..bantula saya ya allah,permudahkan jalan kehidupan saya di muka bumiMu ini..

saya skrg tengah bergiat berusaha sehabis yang mungkin untuk mencari kerja lain.rasanya kali ni adalah kali ke3 saya diperlakukan sebegini.mungkin ini yang terakhir saya didera sebegini..saya xsanggup berhadapan dan bersabar dengan situasi begini...apa yang berlaku pada saya ni,saya percaya tentu ada hikmahnya...


xpernah terlintas dlm fikiran ade org@binatang yang akan cuba menabur pasir dlm periuk nasi saya.apa yang saya harap lps ni dpat gaji sikit pun xper janji saya enjoy bekerja...

8 comments:

mama tisya said...

ala sian nye fara..sbr ye..smoga smua dipermudahkn

eryn dh ada blog..nanti add ye dlm blog list

cIk pEnNa said...

ermm..biasa la tuh..
dimana ada kesusahan..pasti ada kesenangan di kemudian hari..

kdg2 sesuatu yg kite x suke ituh la yg terbaik tuk kite sebenarnye..

waaaaa...cik penna berkata2 seperti nih??
aiyakkkkk!!
;)

senyum sket ye..
^_^

Rantong said...

Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

ilhamzamry said...

tabahkan hati....
sentiasa berdoa sb doa org2 terinaya akan didengar Allah ..syian u mama fara...

Lyz ^ EroL said...

salam...kak fara...sabar byk2 ek...

~ lyz pcm

Lyz ^ EroL said...

salam....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sabar ye fara ..susahnya majikan x hargai usaha keje kita nie .. tensiiiiiii

mama tisya said...

mother's day award ..sila collect kt blog mama tisya