CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 10, 2009

AL-KISAHNYA SUSU OH SUSU







Alkisahnya pasal susu dugro 1~3 ni ha,cube korang tengok kat pamplet,saya aim tang susu dugro 1~3 tu jek,punyala banyak kertas tu sampai kat umah saya.bukan kata sekali saya tengok malah berkali-kali tapi boleh plak tak perasan yang tarikh nya susu promosi tu pada 17~19 april dan bukannya tarikh yang atas 10~12 april kan?huhu.tapi bila saya test dak2 opis ni ha,kalau depa pun sekali pandang mmg ingat tarikh promosi susu tu pada 10~12 april.hahahha
So,walaupun stok susu dah tinggal ciput cukup2 makan,saya dayakan jugak tunggu sampai hari promosi tu.pada 10hb tu lunch time terus pecut ke Family Store berkenaan sbb budget sure akan cepat habis punya sebab kat sini mmg jarang ade promosi mcm tu.lagi pulak limited 2pax per person je kan,dah berfikir awal nak beratur 2x sbb nak rembat 4 peket sekaligus..kekeke.Bila sampai je ,hati saya cm xsedap
"eh,baik cek balik betul ke promosi tu hari ni"
dalam hati berkata la tu.huhuhu
terus terjah kat bahagian derang tampal kertas promosi tu,
terbeliak bijik mata terperanjat rupanya salah tarikh.kekeke
geram btol lah..so dengan langkah longlai dan frust masuk jugakla membeli
2 peket sementara tunggu tarikh promisi yang sebenar,yang peliknya queen_nur
aka maz dari pcm tu leh xperasan yang tarikh salah.kekek.xtahula pe citer sama
ada dia g ke tak rembat susu bawa 2~3 org kuncu..huhuhu



4 comments:

PuteriSatu said...

cam tu lak kan...hish buat orang confuse je kan..

ilhamzamry said...

uwaaaaawawawawwawa
i pun gi rembat gak fara
2pax..huhh nasib baik tak amik banyak2...ngokk betul lahhh hisssssssss.....i rugi 40sen for each je, mmg susu ielham dah abih stok...kekekek nyesal dah le jauh ku terjah....

~fara~ said...

maz>>hahahhaha,apa nak buat maz..TIPAH TERTIPU!!mmg selalu ade komplen gitew,cara depa nk buat promosi dgn cara mcm tu kot.huhuhu.shian kita kan?kekek

~fara~ said...

mama aqilah>>tulah bukan saya sorang yang tertipu agaknya dah berbelas2 org dah tertipu.huhuhu