CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 7, 2009

~Legaaaa~

ISO ~ itu susahkan org ,baru je habis petang semalam.Saya agak busy sebelum tu sbb tu blog lama xupdate,nampak dah bersawang dah.huhu.alhamdulilah selesai jugak satu masalah bila dah habis audit ni.sape2 yg pernah melaluinya pasti tahu la bagaimana situsinya kan?Nak-nak saya org kuat bahagian QA,company pulak tengah berperang nk dptkan projek baru .yelah dalam keadaan kegawatan ekonomi skrg ni mstilah pandai cr bisness kan?So,dalam masa projek baru mula nk bertapak masa tu jugak ade audit sirim...wawawawa,,bos sibuk anak buahnya pun sibukla kan?kekek.Mmg bos lepas tangan betul kat saya buat semua dokumen2 yang berkaitan nasib baik ade bantuan dari pihak ketiga..alhamdulilah.Lega betul,lepas satu malapetaka rasanya.Tahun ni myb pertengahan tahun pulak ade audit 14001 pulak.ayooo,fening fening.dulu kan,rasanya dah 2 tahun saya xhandle sirim audit ni sebab dalam 2 tahun tu mmg ngam2 bulan 3 dan 4 saya berpantang dan melahirkan farish dan fareeq.kekeke.so tahun ni banyak gak mulut2 org pesan kat saya jgn sampai audit tahun ni saya xder plak.kekeke.


Bila dah lepas audit ,patutnya makin bersemangat buat kerja kan tapi saya rasa makin malas pulak.heheh.yelah sebelum2 ni penat buat mcm2 kan,so hari ni hari utk saya bersuka ria lah pulak.heheh.so,kawan2 kita enjoy dulu....:P

7 comments:

mazzura said...

jom fara..kita ronggeng..hahah

~fara~ said...

ZURA>> moh,moh cucok langit.kekkeke

SyaNa said...

ISO..itu susah oooo
hahahaha
amboiii korg nk cucuk langit ye
:)

~fara~ said...

syana>>susah woo iso xtido malam dibuatnya kadang2..

mehla join cucok langit.hahhaha

SiTi said...

lEpAS sAtU bEbaN KejA Ye FarA..
Pe lAgI aJak laa cIk abG g kaRAoKE..

cIk pEnNa said...

hihih
nak join cucuk langitttttt gak!
hahaha
;)

~fara~ said...

cik penna,siti>>yerlah mmg betul lepas satu beban yang berat.ala saje je 2 ckp nk cucuk langit.kekek