CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 19, 2008

Entry lama..

pasu bunga yang cantik
kad tanda persahabatan baru bermula.:)

fareeq ngn adik ipar maz .hiks


ni la maz yang meletops..
Hi,salam semua rasanya lama xupdate blog ni nampak pun dah macam bersawang sikit.hihihi.bukan apa sejak seminggu ni mmg bizi yang amat.Ingatkan bila bos-bos & big bos outstation kita ni free la sikit dari gangguan jiwa tapi lagi parah adelah.Macam-macam bende yang perlu disetelkan sebelum mereka balik kalau nak cerita dari segi mata & pemandangan memang aman damaila tanpa mereka kan?Sejak seminggu ni jugak aku kerap pulang lewat kadang-kadang sampai pukul 7.30pm baru sampai.Bila tengok muka anak-anak mmg rasa bersalah sbb MASA memang selalu xcukup untuk mereka :(.
INi entry sepatutnya sudah lama diletak sebab ni termasuk pasal cerita HAri Raya..kami sekeluarga beraya diruman queen_nur aka maz di Rembau.Kami kenal dari PCM dari situ barulah tahu ade teman baru yang sejengkal dekatnya rumahnya dengan kami.Tanpa segan silu pergilah umah dia.Kawan baru fara ni baik,frendly & peramah orangnya.Baguslah kan,sebab fara ni xpandaila kalau dapat kawan baru kenal tapi pemalu & pendiam rasa mcm xselesa pun ader.Anyway maz,tq sbb sudi terima kedatangan kami dan sorry untuk masakan awak yang kita xdpt rasa tu ok :P dan dengan pemberian wang emas awak untuk Farish & Fareeq ok.Dan xlupe tq jugak untuk saguahati awak tu..Fara sukeeee..





2 comments:

~Eila @ Along~ said...

fara..eila pun dah lama tak chat ngan queen nor..dulu mase kat pcm..rajin gak join forum..ermm..bila kite nak jumpa plak eh??

fara said...

eila,bagi alamat nanti fara dtg rumah hari raya haji pulak..hihi