CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 19, 2009

~Sedondon~

actually,gambar ni dah lama sangat.gambar studio masa raya aidilfitri yang lalu.tapi xkire nak letak kat blog jugak untuk dijadikan kenangan :p.kalau uolls tengok kat gambar ni masih nampak ade yang kurang kan?mak saya kata gambar ni cantik sedondon tapi mcm xlengkap bila tengok asben tu xpakai songkok dan samping dan saya pulak xmengenakan tudung atau sebarang selendang.ahaks...xpe , xper untuk raya this year kami akan cuba lengkapkan apa yang kurang dalam gambar ni..ape eh tema raya tahun ni? rasa mcm nak hijo plak..:p.

Maroon tu sebenarnya xlah sama warnanya.yang sama baju asben ngn baju saya je,yang baju anak2 memang lari sikit warnanya tapi bila gambar dah siap nampak betul2 sedondon gitew, teknik gambar la kan?saya sangat suka dan sayangkan gambar ni sbb kami jarang sangat2 dapat bergambar sekeluarga mcm ni...

p/s: kualiti gambar kurang memuaskan sbb saya mls nk scan.juz amik balik guna kamera.



4 comments:

cIk pEnNa said...

waa..sedondon gitu..
hehehe
;)

fara said...

cikpenna>>nk dpat sedondon gitew setahun sekali jek.heheh

aS_c0mei said...

mimie,sila amik award kat blog kak as ek!

eryn@mama tisya said...

tkpe raya akn dtg leh snap lg gmbr studio...ank2 pn dh beso..leh sedondon lg..mmg best sedondon ni...ceria gtu