CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 17, 2009

~Riang Ria~

Sambung entry yg lepas yer..Lepas jer makan-makan KFC ngn farish tu kami terus g beli barang2 sikit kat giant,window2 soping.Lepas tu mcm rasa bosan lak sbb xder aktiviti lain yang naka dibuat, plannya nk g tgk wayang cite Upin Ipin tu tapi xjadi cos takut nanti farish meragam ker sbb dia belum tido lagi kan?So sebelum balik saya luangkan masa sikit bawa farish g palyground yang tersedia kat ctu..Memula bawa g naik benda yang gerak & nyanyi2 bila masok duit tu,saya pun xpasti apa nama benda alah tu.amatla happy anak bujang tu.tapi sian gak,biasa kua xpernah berdua mcm ni.jadi bila nampak lelaki bertubuh sasa mcm papanya dr belakang asikla sebut "papa"papa!"heheheh.k,interprem gambar saya dulu la yang semakin kembang ni.heheh.entah bilanya nak tercapai azam untuk kuruskan badan.ekekek.akur jelah asal cik abang sayang..:p



dari jauh dia nampak bende ni dan teriak "ma,tomasss"heheheh.sama lak roman eh ngn thomas kan cuma warnanya jer lain n bentuknya pun agak lain jugaklah..tengoklah tu tersenyum gumbira dia naik bnde tu.Ni pertama kali tau saya bawa anak bujang saya kua n buat aktiviti mcm ni..tula yang dia nampak over xcited tu.huhuhu.sian anak mama,nanti ade masa kita g lagi yer.


benda alah ni pulak kan bentuknya macam ikan lumba-lumba so pergerakan nya agak menakutkan farish la,sebab mcm naik tractor pulak, tapi bila tengok saya ketawa terbahak-bahak tengok benda ni bergerak terus dia senyum n tak takut..hehehe.Tengok muka pun dah tahu tu,dia sedang takut kan?heheheh.




kalau mukanya malu-malu nak pandang kamera mcm ni la,tapi yg ni kire muka hampess sikitla.hahahha.dekat 2 jam lebih biarkan dia lepak2 kat sini sampaikan ade 2 org kakak yang rajin layan dia main-main kat situ.saya duduk jela kat tepi tu tercongok.agak2 dan bosan kami pun balik..




1st march ni kat seremban 2 city park ade buka taman haiwan..plannya nak ke situla nanti.boleh naik gajah..hehehhe




3 comments:

*Azie* said...

amboi cedapnyer mkn kfccc....nak ckiet

~Eila @ Along~ said...

hehe..dah lama tak jenguk2 hero2 pujaan...amboi..maknye plak sesi tambah berat ke..hehe..sorry fara..nampak sikit tembun..senang hati yeee

fara said...

EILA..heheh,yelah eila hati ni terlebih bahagia jer sejak akhir2 ni..huhuhu.duk mah mak seminggu mcm ni la.hahaha

AZIE>>jom join makan kfc kak..hehhe