CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 17, 2009

~Ayeeq turns 10 month~

Salam sumer, 2 entry cite pasal abg long kali ni cite pasal adik plak Fareeq.Hari ni 18.02.09 ayeeq 10 bulan.xlama jer lagi dah masuk setahun..sob sob sedihnya sbb da besar,cepat jek masa berlalu sok-sok 2 badik ni dah pandai minx adik plak..:=p.Sangatla hyper aktiv mat sorang ni,kadang-kadang abng longnya gurau kasar pun dia boleh relek jer tahan sakit.kalau kene lepuk pun just buat buka terkesima jer.langsung xnangis...kuat tol dia ni.Skrg dah tumbuh 3 btg gigi,2batang dibawah,sebatang lagi kat atas.bila senyum....alahai cair hati mama nengok eh..kekek.sangat cumel ok!xsabar nk tunggu dia pandai jalan pulak.haruslah habis satu umah dia tawaf.makan semua dia bedal,tapi takat ni yg pedas pedas belum try lagi lah.kesian lak,kang tergaru2 plak dia.heheh.

semoga anak-anak mama membesar dengan sihat ,cemerlang gemilang & terbilang.heheh..
lun u sooo much..muahhhhh


2 comments:

*Azie* said...

dah besar dah anak teruna nie,,dah leh jadi kawan papa & abg long...

fara said...

AZIE>>alhamdulilah kak,semua cepat membesar senang sikit bab penjagaannya kan?heheh.makin beso makin kurang bgn malamnya.lena la tido kami.huhu