CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 16, 2009

~Jom Farish,makan KFC~

Lama giler xupdate ni,rajin je rasa nak update tapi xder story lak.ni kes minggu lepas hari sabtu ala hari valentines day la kan?Saje2 saya amik cuti nk duduk2 rumah ngan anak2 jer.kira nak berkasih syg dgn anak2 jela..huhuhu.Asben keje so saya pandai-pandaila bawa dri ngn anak-anak.Masa tengah lepak,teringat kat ayam goreng KFC..:=p.dan dan tu siapkan diri n farish, jom farish kita makan KFC..Fareeq xikut dia kene tinggal sbb saya xleh nk handle 2 org sekali..nanti saya bertukat jadi tiger plaks.Lepas hantar adik umah bb sitter, kami berdesup ke giant senawang.lepak2 sana jela makan2 ,jalan2 , window shopping.sebabnya plan nak makan jekan.hukhuk. santapan kami lunch tu.order 1 set jer.dah makan separuh baru teringat nak snap gambar,ni pun snap pakai hp jo.kang kua kamera org keliling kata over plak kan?huhu.Order 1 set snake plate + small fries + big potato wadges.Tapikan rasanya org KFC ni dah tukar resipi kot,sebabnya rasanya keenakan & kerangupannya xsama seperti dulu la.rasa mcm xpuas hati lak bila makan bnde yang xsedap ni.tapi dlm pd xsedap licinnn jugak.yelah elakkan pembaziran kan?mungkin sbb tu hati mi xmacam dlu selalu meronta-ronta nak makan KFC.heheh.Eh,KFC xboikot kan?

suke tengok anak bujang makan, amat berselera sekali tau.asiklah sebuat "mama,ayammm,sedappp"tengokla tu sampai menjilat sudu tu....heheh ala nak mengampu ajak makan lagi la lps ni kan?Owh yer,masa ni papa farish kerja.ala asben i kan banyak sgt komitmen dgn kerja so terpaksalah kami date berdua beranak.kalau nak tunggu papa nya free alamat hujung tahun la kot.menciii.


mamat ni biasala kan,kalau dia tahu kita nak snap picture dia.mula la buat2 xpandang kamera.ala aksi malu2 gitew..hehhe.abg long ni pemalu ka?makin besar makin pemalu lak.


ha kau..licin tu..bukan makanannya yg licin tapi soso tomato tu.rasanya kan masam2 sikit tu yang dia berkenan sgt tuh..yang habis dibedal fries je yang lelainnya sayalah tolong licinkan...


2 comments:

mazzura said...

saje je nak mendera ibu mengandung ni..xsukeeee tau..

fara said...

ZURA>>huhuhu,sory zura.fara tidak bermaksud begitu.kalau teringin pun bukan ssh nk dpt pun.berlambak kat lua nun kan?hikhikhik