CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 19, 2009

My baby...:)


Dulu dak ni kecik jer,kalau nak tahu ni lah anak teruna aku yang kecik sekali,Muhammad Fareeq Hazami.sekarang dah berusia hampir 9bulan,so hari ni nak story sikit psal mat kecik jambu mama ni.
# ayeeq dah besar sekarang,bila timbang kg naik tapi tgk dr saiznya sama je macam tu.berat tulang agaknya..
# dah pandai berdiri sendiri,tapi nk duduk or turun balik belum pass so dia akan menjerit kekuat utk minx tolong turunkan dia :P
# dah pandai merangkak dan duduk sendiri
# xsuke ddk dalam walker,lbh suke round dalam umah dengan menggunakan 4kaki dia tu.
# kurang sikit membebel dia ni...mcm malu2 gitew
# rapat ngn mama ,kalau nak ngn papa masa mama duduk tp papa berdiri..huhu
# pemakan orgnya.
# sejak 3hari lps dah xtido bawah tiak mama lagi..syukur dah boleh tido dlm cot dia..boleh mama tido ganas2 lepas ni..hahah
# siang je tido dlam buai,malam TIDAK lagi yer..

rindu sgt kat baby mama ni..rasa nak lalui je saat mcm tu tapi belum bersedia lagi lah..heheh.

7 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

alahai, ni yg buatkan aunty ayu dah berbelah bagi nie... nk pilih si abang atau si adik... huhuhuhu, harus aunty kasik dania adik pompuan nieh... baru adil... tak gitew besanku fara?

fara said...

AYUMIE>>ok jugak tu.haruslah amik satu sorang,jadi xlah dania jadi rebutan malaya..ahaks

SiTi said...

KeJaP jE kAn dAh 9 BLn..

WaHhH... MaMa dIa RinDu nAk baBy YeR..

eryn@mama tisya said...

tklama dh fareeq nk 1thn..kejap kn ms berlalu...

fara said...

ERYN>>tulah ryn,kejap sgt masa berlalu...sure lama2 nanti dia kat dia masa baby.huh

~fara~ said...

siti>>mmg windu giler tapi tahan jerlah dulu skrg ni..

pEnNa said...

fara
ngak boleh komen ke kat blog sue?