CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 26, 2009

I GOT IT!!!

yehaaa.....ngeh ngeh ngeh, akhirnya dapat jugak kamera ni...walaupun dalam wish list yang lain tapi xperla dapat la jugak kan?kira semangat nak berblogging adelah kan?heheh.Tq yer abang sebab dah kabulkan ayang nyer niat..hahaha.lepas ni boleh buat "niat" lagi kan?huhuhu.fara sangat happy la kan :)..kiranya ni my new toys la kan walaupun xsebesar dan sehangat seperti yang org lain tapi i tetap beryukur dengan apa yang ada..

dah dapat benda baru kan,so apa lagi mengetest la kerjanya saya ni...huhuhu.

TESTING....TESTING 1 2 3.....




kat kg ngn anak-anak buah ku...farish,faez dan faezul...
kalau nak tahu,nama anak-anak kakak fara(+ anak angkat kakak sorang) ngn anak-anak fara semua lebih kurang permulaan .kiranya kami akan gunanya nama anak2 semuanya bermula dari F...Huruf F ni bermakna tau...kalau sape2 nak sebuat nama antara anak-anak kami,mcm sedara mara lah mesti fa........kene pikir dulu nk sebut Farish ke,Fareeq ker,Faezul ke, Faez ker....huhuhu..lps tu semua membebel kenapa la letak nama dekat2 ni..mak dlu pun bising nape nk letak nama Fareeq sbb nama tu dekat2 jer.kalau fara dpt baby girl pun insyaalah akan letak nama Fara..mcm anak kakak la.Nur Farah Delaila..huhuhu..kawan2 semua tolong doakan fara bakal mendapat Baby Girl untuk my future pregnancy yer...hehehhe.Nasib nama adik angkat fara yg sorang tu mak dia awal2 dah bagi nama...kalau tak semua pangkal F lah...


Tgk tu muncung farish bila sebut 1 2 3...hehhe




farish ngn delaila...delaila ni pandai posing tau...cute girl..ni anak kakak fara.kira yang pertama cucu perempuan mak la..bila la fara nak tmbh lagi cucu perempuan kat mak ni...:P





2 comments:

Azie said...

wah kamera baru yer...lepas nie leh la tembak-tembak yer..

~fara~ said...

AZIE>>boleh lah daripada xder kan?heheh