CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 19, 2009

Award from Siti Fairuz..:)

Lama giler aku xupdate blog ni..heheh.bukan apa bila dah xder kamera ni rasa mcm sunyi je hdp..hahhaha.statement ni utk seseorang supaya terbuka pintu hati nak belikan satu..:P

OK,berbalik pada award ni,aku dapat dr ct fairuz ,terima kasih yer?Eh,bila tengok award ni betul2 rasa mcm best je kan?huhuhu.CUTE'S BLOGGER AWARD tuuu...ahahaha.kiut ler aku tu kan?hhaha.ok,ni nak kene bebel jugak pasal award ni eh..nah amek ni,layankan aje la aku yer;

1) CoPy BaDgE “2008 CUte's BlOGGeR aWaRd” UntUk DiLeTaKkaN dI BlOG aNDa.
2) lInK aTAu cERiTAkAn kEmbAli SiApA Yang mEmbEriKaN aWArd InI KePaDa AndA.

(sudah dinyatakan kat atas tu yer tuan puan)eheheh

3) sEtIaP bLogGer heNdaKlAh MEnYAtAkAn 10 FaKTa/HoBi DiRi SeNDiRi SeBeLum PeMeNaNg SeTEruSNyA.

hurm....10 fakta tentang ku;

1.aku ni seorang yang emosional la sangat, nak-nak terhadap org yang aku sayang..kalau org2 sekeliling je boo layan la...

2.aku ni sukekan budak-budak kecik,sbb tu aku jadi seorang ibu yang penyanyang pd anak2..ceh...iye ke tu?

3.aku juga seorang yang boros...pantang sikit masuk soping compleks.sbb tu dah lama giler xg jusco,nanti duit habes...:(

4.Panas baran juga...mulut laser kalau tersangat marah.ramai org kata tahi lalat dimulut ni mulut laser,tapi aku xselalu gunakan kelaseran aku,sbb aku pandai juga menjaga hati org...org je kadang2 xpandai jaga hati aku.

5.aku suke buat aktiviti lasak,tapi sejak dah ade anak dua ni.semua aktiviti dah dikurangkan sedikit demi sedikit.tunggula bila mereka dah besar sikit bari on balik.

6.minat kat kecantikan & fesyen..nak belajar make up lak rasanya..hehehh

7.suke melahirkan tanda penghargaan atau ucapan terima kasih pada org dengan kata2 atau hadiah.bia org tu bersemangat selalu nak tolong aku lagi lah.heheh

8.suke borak2..n bergosip

9.suke jalan2 xkira la ke mana2 asalkan kua dr rumah..heheh

10.aku kurang rajin nk cerita kan tentang aku kat blog..hahahha

4) AnDa pErLu mEmIlIh 10 PeNeRimA AwArD sETeRuSnYe DAn mnYErtAkAn AkAN NaMa MeRekA dI BlOg anDa

nk bagi lak pada semua org yang sudi baca blog aku..heheh


4 comments:

:: AYU AYUMiE :: said...

mak sentiasa sudi membaca blog u nyah... sbb u pembaca setia blog i... u pun sila la amik semua award kat blog i... award yg pjg berjela tu... hihihi

fara said...

AYUMIE>>itu komen ker perli?hahah

SiTi said...

Tq sbb sUdI aMik AwaRd Tu...

fara said...

SITI>>welkom..:p