CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 22, 2008

Tekenang kembali zaman dedulooo






Zaman bercinta ngn asben..kdg2 g dating siap bawa adik fara yg kecik tu..naik motor bertiga pon sanggup tu.bila tgk gambar zaman anak dare mula ya allah rindunya body mcm tu..ekkek,skrg ni badan fara mcm dipam2 naiknya.al maklumlah anak dah dua,tapikan kdg2 heran jugak naper org len yg dah beranak 2,3,4 dan seterusnya menten je langsing n selim melim.muskil tul fara la..pesanan bt abg "abang....likan la buat diet untuk ayang ni".ekekek.tingin nk selim balik mcm dlu,mcm tahun ni ni tempah baju kebaya pun xder mood la..shape dah lari..waaaaaaaaa....

3 comments:

mazzura said...

sori semalam el..sedara meninggal kat melaka..
anyway, tahniah lah dah dapat boy baru..terima kasih byk2..

PuteriSatu said...

tak per fara...janji sihat..slim ke tak...tu perkara kedua..

fara said...

mmg sehat kak put3 tapi ni dh terlebih sihat la.ssh benor nk beli baju skrg,kdg2 nmpk mcm muat tapi sendat mak aii,ekeke.