CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 21, 2008

Kerjaya Baru akan bermula...

alhamdlulilah,setelah berhempas pulas n berpenat lelah aku berusaha mencari kerja baru,aku temui juga. yg lagi best tu sama tempat kerja ngn asben,asben kata best leh tgk muka ari2..eheh,jgn jemu udahla yer sayang.ok jugak kat sana,gaji pun berganda mahal tapi bukan gaji yg aku tekankan sbnrnya tapi keadaan persekitaran yg selesa,tanpa gangguan dr malaun-maluan yg membuat kan aku stress.. kerja kat sana sebagai Engineering asst..Alhamdulilah,masih ade lagi rezki buat aku & keluarga.Harap2 rezeki ku disini akan bertahan lama & dan akan datang berganda-ganda.

Ape lagi perempuan yg giler kuasa ditempat lama aku semakin berani ingin mencuri senyap-senyap drawing-drawing & khazanah khazanah yg ade dalam pc aku.hampeh tol.mmg ternyata giler kuasa betullah minah tu.sblm smpt dia amik aku dah take action utk simpan semuanya dalam pen drive.,.hahahha.

2 comments:

PuteriSatu said...

oh dah besar ye dua beradik ni..sedar tak sedar kan fara dah ada dua..alhamdulillah...

apapun selamat datang ke dunia blog...

fara said...

tulah kak,kadang2 duduk termenung mcm xsangka yg dlm usia semuda ni dah ade 2org anak dah.dlm pd dlu takot2 nk beranak dah dpt 2 pon..heheh