CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 8, 2011

Farish 4th Birthday celebration

Pas balik dr PD tu trs g beli kek along kat Kings Confectionery for her 4th birthday celebration.Kesian sbb cuaca yang panas membuatkan kek bola febret anak-anak bujang saya cair tapi apa pun kek ni mmg sedappp n mabless...yummmy kaler hijo2 tu ala2 lumut tapi sgt best!Ni kami beli ready made je terussss...mmg dr dlu kalau lalu depan kings anak-anak nak kek ni dan akhirnya tercapai jugak...hihi...okay layan gambar kami...


HAPPY 4TH BIRTHDAY M.FARISH HAKIMI.JADI ANAK YANG BAIK YER SAYANG =)



my birthday boy ngeeee






sory papa,pic papa xder .baru perasan papa asik amik gambar kami bertiga je tapi yang pasti kami meraikan ni sebenarnya ber empat...kami sekelurga sahaja k..saje buat suka-suka utk my kids..mmg kalau wish birthday dia akan tnya mana kek.huhu.amik ko,tula ajarla tetiap tahun beli kek..:0)

















video


layankaan video nyanyian mama double F yang sekerat dan merdu ni eh..=)

0 comments: