CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 15, 2009

Papa & Bola :0)

beza kan kulit papa dan fareeq lps sehari suntuk kat padang.kekkeke.tapi xperlah hasilnya menang jugak walaupun pd tempat ketiga..heheheh,.mcm biaslalah kalau main inter department nestle mesti balik tu papa bawa balik coklat yg banyak...best best.,tq papa

papa main bola,anak2 bosan ajak berjalan.mama lah yg jadi mangsanya .



team papa baju hijau tu,masa ni lawan team milo....kalah la pulak 1-0
xper lom jeki la kan yang..hehehe








haaa,tu papa kaki bola.xhabis2 dengan bola sepak.papa nak anak2 bujang nya mewarisi minat yg sama sebab tu rajin bawa mereka join tgk perlawanan..huhuhu.harap2 anak2 bujang saya bukan kaki bangku...






papa kene denda,sebelum game kene buat susu..kekekek...bapa mithali la katakan..hehehe


antara pengadil dan penulis markah...harus adil yer

model kecik...harizal junior..semoga anak2 mama pun boleh main bole seterror papa kan...huhuhu

6 comments:

Lyz ^ EroL said...

kak fara...suami akak de main sepak takraw x?kalo ade last week mesti ade dtg s.alam...

kalo kt sini de tournament bukan dpt coklat byk...tp rasa nk muntah dpt air nescafe jek...haha..

mama tisya said...

vote utk tisya utk toddler super model contest..cara2 nk vote jom tgk kt blog mamatisya...tq

:: AYU AYUMiE :: said...

salam...
besan!! rindunya kat u tau... sorry lama tak jenguk blog u... mak sgt bizi nyah... ni masuk opis jap... jap lagi nk gi genting... mak kursus dari hari ni smpi rabu...

wah! menantu i dah besar... makin shomel... geram rasa..tak sabar nk buat menantu...!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah penyokong setia farah & fareeq .. nasib baik fareeq tak meragam baik jer ;-)

MaMa ZuRa said...

alooo tuan umah..cpt la update..rindu laaa..

AyuAyumie said...

fara........rindunya! camner jadik pengurus rumahtangga sepenuhnya? mesti best kan? takyah pening2 psl keje dah... apakah diriku akan mengikut jejakmu? NANTIKANNNNN....ahaks!