CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 15, 2009

Kolam mandi Suka Bumi,Tampin

ok kawan-kawan kali ni saya bawa anak2 ke kolam mandi disuka bumi jalan tampin.sebenarnya baru pertama kali dtg kesini,menurut kata asben best kawasannya tapi bila dah dtg dan lihat sendiri tahula kan,tak lah se best yg disangka..heheh.rupa rupanya ni mcm kem motivasi lah,disebabkan kami pergi masa hari buruh hari tu jatuh hari jumaat makanya xlah rmi org,bukannya xrmi org sbnrnya tapi xder org.hahaha.yg ada cuma kami sekeluarga.best jugak mcm kawasan kami lah kan.masa ni saya lupa nak pakaikan cream sun block utk saya dan anak2 jadinya kami sampai hari ni kulit menjadi agak gelap.apa agknya cream sun block yg sesuai yer,kalau ade yg tahu bolehla share yang kiranya boleh dipakai oleh dewasa dan kanak2 lah,kire 2 dlam satulah kan.heheheh.


ok,meh layan gambar kami...
sape2 yang berminat nk dtg bolehlah layari laman web tu yer.kat sini pun ade juga tempat penginapan disediakan,.ala2 mcm home stay la kiranya kan.murah jer lagipun.yg best nya air kolam ni bukan buatan sendiri tapi air dari gunung.airnya bersih dan bukan air recycle la .sejuk jer...best sgt tapi xlah sesejuk mcm air terjun yer...







































kesimpulannya farish dan fareeq suka swimming.heheheh.mama nya pun suka.
lps ni nk kene beli baju swimming mereka pulak dan cream sun block.hitam anak2 gue..kekekekek.kawan2 leh la share resipi kecerahan kawan2 semua dgn saya sbb saya kin i tgh bertungkus lumus menjernihkan kulit yg dah hangus..heheheh













1 comments:

Nana said...

wah beznye fara tempat nih..